Η Ταϊλάνδη ονομάστηκε «Καλύτερος προσιτός προορισμός μεγάλων αποστάσεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ψηφίστηκε από Σουηδούς ταξιδιώτες για τα βραβεία Travel Great RES Prize Destination 2024 που διοργανώθηκαν από το RES και το Travel News.

Μπανγκόκ, 16 Νοέμβριος 2023 – Η Ταϊλάνδη ψηφίστηκε ως ο «Καλύτερος Προσιτός Προορισμός για μεγάλες αποστάσεις» στα βραβεία Travel Great RES Prize Destination 2024 που διοργανώθηκαν από το RES και το Travel News, ένα κορυφαίο σουηδικό περιοδικό της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η τελετή απονομής των βραβείων Travel Great RES Prize Destination 2024 πραγματοποιήθηκε στο Travel News Market στη Στοκχόλμη, Σουηδία, στις 9 Νοεμβρίου 2023.

Με βάση μια έρευνα που διεξήχθη από την ερευνητική εταιρεία Nordic Bench and Travel News, το βραβείο «Καλύτερος Προσιτός Προορισμός μεγάλων αποστάσεων» ψηφίζεται από Σουηδούς ταξιδιώτες που αναζητούν τον ονειρεμένο προορισμό που προσφέρει την καλύτερη αξία και ποιότητα.

Αυτό είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Ταϊλάνδη τιμήθηκε με την αναγνώριση, η οποία στο παρελθόν ονομαζόταν το βραβείο «Best Value for Money».

Η κα Krittika Rojanasap, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γραφείου της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT) της Στοκχόλμης, είπε «Είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνω αυτό το βραβείο για άλλη μια φορά και τι εκπληκτικό συναίσθημα να γνωρίζω ότι η Ταϊλάνδη εξακολουθεί να είναι ο αγαπημένος προορισμός των Σουηδών όλα αυτά τα χρόνια. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι η Ταϊλάνδη θα συνεχίσει να είναι ο προτιμώμενος προορισμός μεγάλων αποστάσεων για πολλά χρόνια ακόμα».

Το Γραφείο TAT Στοκχόλμης προωθεί την κατεύθυνση της Ταϊλάνδης προς τον υπεύθυνο και βιώσιμο τουρισμό, ενώ τονίζει την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του βασιλείου, την άφθονη φύση και τη ζεστή ταϊλανδέζικη φιλοξενία.

Η Σουηδία είναι η κορυφαία αγορά πηγής της Ταϊλάνδης από τη Σκανδιναβία. Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, 130,563 Σουηδοί είχαν επισκεφθεί την Ταϊλάνδη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.