Μαροκινός άνδρας συνελήφθη επειδή φέρεται ότι εργαζόταν παράνομα σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας 28χρονος Μαροκινός συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκε να εργάζεται σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ χωρίς νόμιμη άδεια εργασίας.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν 28χρονο Μαροκινό, άγνωστο. Συνελήφθη σε ένα κατάστημα κάνναβης στην οδό Phang Mueang Sai Kor και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Patong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια.

Η σύλληψη ακολούθησε αφού η αστυνομία ειδοποιήθηκε από ανώνυμο ενδιαφερόμενο πολίτη ότι στο κατάστημα υπήρχε αλλοδαπός που πουλούσε κάνναβη. Η αστυνομία πήγε στο κατάστημα υποδυόμενη τους πελάτες πριν καταγράψει βίντεο με τον Μαροκινό να πουλά κάνναβη σε έναν από αυτούς.

Το όνομα του Μαροκινού αποκρύφτηκε από το Phuket Express.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.