Συνελήφθη άνδρας επειδή πούλησε μαγικά μανιτάρια στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ. Βρέθηκε να πουλά μαγικά μανιτάρια που αναφέρονται ως παράνομα ναρκωτικά κατηγορίας 5 στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (15 Νοεμβρίουth) συνέλαβαν έναν άνδρα σε κατάστημα κάνναβης στην οδό Kamala – Patong. Από αυτόν κατασχέθηκαν διάφοροι τύποι μαγικών μανιταριών που αναγράφονται ως WTAT, APE, DT, DC, LG, και BT, συνολικά κατασχέθηκαν 131.8 γραμμάρια. Τα μαγικά μανιτάρια βρέθηκαν από αξιωματικούς με μάτια αετού σε κουτιά κρυμμένα κάτω από έναν πάγκο.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 5 (μαγικά μανιτάρια). Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Patong δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον πωλητή.

Η αστυνομία του Πατόνγκ συνεχίζει να καταπολεμά τα παράνομα μαγικά μανιτάρια που πωλούνται κυρίως σε καταστήματα κάνναβης και Πολλές συλλήψεις έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό όπως αυτή.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.