Συναγερμοί πυρκαγιάς στην κουζίνα Οι κάτοικοι στο Koh Kaew

Koh Kaew/Σύντομο ειδήσεων:

Μια πυρκαγιά σε μια κουζίνα ανησύχησε τους κατοίκους σε μια πολυκατοικία στο Koh Kaew.

Οι πυροσβέστες στον δήμο Koh Kaew ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό το βράδυ της Τρίτης (14 Νοεμβρίουth) σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Koh Kaew, Mueang Phuket. Έφτασαν στο σπίτι για να βρουν καπνό να βγαίνει από την κουζίνα του σπιτιού.

Η φωτιά είχε ξεκινήσει στον χώρο της κουζίνας. Χρειάστηκαν μόνο πέντε λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Ορισμένα τμήματα της κουζίνας είχαν υποστεί ζημιές από τη φωτιά, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται μέχρι στιγμής.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.