Αυστραλός συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ αφού παρέδωσε διαβατήριο σε αξιωματικούς μετανάστευσης με κοκαΐνη μέσα

Πουκέτ -

Ένας 26χρονος Αυστραλός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ αφότου έφτασε και παρέδωσε το διαβατήριό του σε αστυνομικούς με κοκαΐνη μέσα.

Το Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (14 Νοεμβρίουth) συνέλαβαν έναν 26χρονο Αυστραλό στον τερματικό σταθμό διεθνών αφίξεων. Του κατασχέθηκαν 0.17 γραμμάρια κοκαΐνης. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για εισαγωγή ναρκωτικών κατηγορίας 2 στο βασίλειο και παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 2.

Ο Αυστραλός έφτασε στο Πουκέτ από το Σίδνεϊ τη Δευτέρα (13 Νοεμβρίου). Έδωσε το διαβατήριό του στους αξιωματικούς μετανάστευσης στο σημείο ελέγχου και οι αστυνομικοί βρήκαν μια μικρή πλαστική σακούλα που περιείχε λίγη λευκή σκόνη μέσα στο διαβατήριο. Μετά από έλεγχο, οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι η λευκή σκόνη ήταν κοκαΐνη.

Το όνομα του υπόπτου αποκρύφθηκε από το Phuket Express και δεν ήταν σαφές εάν η αστυνομία της Ταϊλάνδης θα συνεργαζόταν με ομολόγους της Αυστραλίας για να ερευνήσει περαιτέρω τον άνδρα.

Ο ύποπτος παρέμεινε υπό κράτηση από την αστυνομία μέχρι την ώρα του Τύπου εν αναμονή των προαναφερθεισών νομικών του κατηγοριών. Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι το πακέτο δεν ήταν δικό του, δεν είχε ιδέα από πού προερχόταν και είπε ότι δεν έχει κάνει ποτέ ναρκωτικά στη ζωή του.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.