141 θάνατοι και 18,600 τραυματισμοί από τροχαία ατυχήματα στο Πουκέτ φέτος μέχρι στιγμής

Πουκέτ -

Υπήρξαν συνολικά 141 θάνατοι και 18,600 τραυματισμοί από τροχαία ατυχήματα στο Πουκέτ από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους 2023, λένε αξιωματούχοι του Πουκέτ.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ, Σοφόν Σουβαναράτ, δήλωσε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων στο Πουκέτ αυξάνεται συνεχώς. Από το 2017 έως το 2022, ο μέσος αριθμός θανάτων ήταν 135 ετησίως, που ήταν κατά μέσο όρο 11 θανάτους κάθε μήνα.

Φέτος, 2023, από τον Ιανουάριο έως τις 13 Νοεμβρίουth, ο αριθμός των θανάτων είναι στους 141 με 18,600 τραυματίες. Σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο που ήταν 115 θάνατοι, αντιπροσωπεύει αύξηση 26 θανάτων. Ο μέσος αριθμός θανάτων είναι 12 το μήνα το 2023.

Το Πουκέτ στοχεύει να μειώσει τον αριθμό των θανάτων από τροχαία ατυχήματα σε λιγότερους από 110 ετησίως έως το επόμενο έτος, εστιάζοντας σε μια στρατηγική αυξημένης επιβολής των κανόνων κυκλοφορίας, εκστρατείες οδικής ασφάλειας και καταστολή της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης, μια εξέχουσα αιτία θανάτων και τραυματισμών σε ατυχήματα. μόνο στο Πουκέτ αλλά σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.