ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθησαν ύποπτοι μετά από ζημιά σε δέκα λεωφορεία με σφεντόνα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν αφού είπαν ότι είχαν προσληφθεί για να καταστρέψουν δέκα λεωφορεία στο Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο που κατέστρεψε λεωφορεία με σφεντόνα στη Ρασάντα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (14 Νοεμβρίουth) συνέλαβαν δύο υπόπτους που ταυτοποιούνται μόνο ως ο κ. Νουν, 34 ετών, και ο κ. Σαράουτ, 29 ετών, από το Πατάνι. Συνελήφθησαν σε ένα σπίτι και σε ένα χώρο στάθμευσης λεωφορείων στο Soi Lueang Por Kluem στο Wichit του Mueang Phuket. Από αυτούς κατασχέθηκαν δύο σφεντόνες και 72 σιδερένιες μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν με σφεντόνες.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ στις 13 Νοεμβρίουth, 2023. Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για φθορές δημοσίων οχημάτων, πρόκληση βλάβης σε άλλους και πρόκληση υλικών ζημιών.

Και οι δύο παραδέχθηκαν τις κατηγορίες, είπε η αστυνομία. Χρησιμοποίησαν σφεντόνες για να βλάψουν συνολικά δέκα λεωφορεία από τις 26 Οκτωβρίουth στο Νοέμβριο 11th, 2023. Προσλήφθηκαν για 1,000 μπατ ανά λεωφορείο, αλλά δεν μπορούσαν να δώσουν το πλήρες όνομα του ατόμου ή των ατόμων που τους προσέλαβαν ή που αντιπροσώπευαν.

Έχει αναφερθεί ότι αυτά τα κατεστραμμένα λεωφορεία προέρχονται από άλλες επαρχίες. Προσλαμβάνονται για τη μεταφορά επιβατών στο Πουκέτ καθώς οι τιμές τους είναι φθηνότερες από τα λεωφορεία στο Πουκέτ. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί ποιος τους προσέλαβε για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.