Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για υποτιθέμενη κατά συρροή κλοπή στο Thalang

Thalang/Σύντομο ειδήσεων –

Δύο άνδρες συνελήφθησαν αφού φέρεται να έκλεψαν από πολλά μέρη στο Thalang, δήλωσε η αστυνομία του Thalang.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (15 Νοεμβρίουth) συνέλαβαν δύο ύποπτους που ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κ. Νον, 41 ετών, από το Πουκέτ, και ο κ. Ο, 44 ετών, από το Phang Nga. Συνελήφθησαν σε σπίτι στην υποσυνοικία Thap Krasattri.

Από αυτούς κατασχέθηκαν ένα drone, τρεις φορητοί υπολογιστές, φυλαχτά και άλλα διάφορα πολύτιμα αντικείμενα. Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της κλοπής. Η σύλληψη έγινε αφού οι δύο ύποπτοι έκλεψαν από πολλά σημεία στην περιοχή Thalang.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.