Ο αργός Loris διασώθηκε μετά από ηλεκτροπληξία στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα αργό loris διασώθηκε αφού υπέστη σοβαρό ηλεκτροπληξία στο Πουκέτ.

Ο επικεφαλής του Κέντρου Μελέτης Φύσης και Άγριας Ζωής Khao Phra Thaeo κ. Pongchart Chueahom είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ειδοποιήθηκαν από ντόπιους ότι ένας αργός Loris τραυματίστηκε λόγω ηλεκτροπληξίας κοντά στο Laem Hin στο Koh Kaew, Mueang. Πουκέτ.

Πήγαν στο σημείο για να βρουν την τραυματισμένη αργή Λόρις. Ζύγιζε 0.7 κιλά. Βρέθηκαν επίσης εγκαύματα στο αργό loris. Μεταφέρθηκε πίσω στο Κέντρο Μελέτης Φύσης και Άγριας Ζωής Khao Phra Thaeo στο Thalang για θεραπεία. Η αργή Λόρις αναρρώνει αυτή τη στιγμή.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.