Περισσότερα υπόγεια καλώδια έχουν προγραμματιστεί για την πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ο δήμος του Πουκέτ σχεδιάζει ένα έργο για την τοποθέτηση περισσότερων καλωδίων υπόγεια στην πόλη του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα μεγάλο έργο κατασκευής υπόγειων καλωδίων στην οδό Phuket στο Bang Naew της πόλης του Πουκέτ ξεκίνησε.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμαρχος της πόλης του Πουκέτ κ. Saroj Angkanapailart είπε στο Phuket Express ότι η πόλη του Πουκέτ σχεδιάζει περισσότερα υπόγεια καλώδια σε τμήματα της οδού Thep Krasattri, της οδού Dibuk και της οδού Phuket, συνολικού μήκους 2.8 χιλιομέτρων.

Στην οδό Thep Krasattri, το έργο θα είναι από τον ναό Kosit Wiharn έως τη διασταύρωση Tur Pho. Στον δρόμο Dibuk θα είναι από τη διασταύρωση Lok Tien έως τη διασταύρωση Tur Pho. Στον δρόμο του Πουκέτ θα είναι από τη γέφυρα Phra Aram μέχρι τη διασταύρωση Bang Naew.

Το έργο θα διαρκέσει 360 ημέρες και έχει προϋπολογισμό 115,565,350 μπατ. Οι χρήστες του δρόμου και οι κάτοικοι θα ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.