Άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά το θύμα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας συνελήφθη σε ξενοδοχείο αφού φέρεται να έκοψε το κεφάλι ενός θύματος προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο Πουκέτ.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) είπε στο Phuket Express νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι είχαν συλλάβει έναν ύποπτο που ονομαζόταν δημόσια μόνο ο κύριος Σαχαράτ μπροστά από ένα ξενοδοχείο στο Karon, στο Mueang Phuket. Κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει άλλο άτομο και κρατούσε όπλο δημόσια χωρίς άδεια.

Η σύλληψη ακολουθεί μετά τα γεγονότα της 19ης Αυγούστουth του τρέχοντος έτους, όταν το θύμα, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε για την ασφάλειά του, οδηγούσε μια μοτοσικλέτα σε ένα δημόσιο πάρκο στην υποπεριφέρεια Talad Yai του Mueang Phuket. Ο Σαχαράτ και οι φίλοι του βρήκαν το θύμα με το οποίο είχαν προηγουμένως μια σύγκρουση. Ο Σαχαράτ και δύο άλλοι άνδρες μαζί του φέρεται να χρησιμοποίησαν ένα μαχαίρι για να κόψουν το κεφάλι του θύματος πριν φύγουν με ταχύτητα. Το θύμα έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Το θύμα υπέβαλε αργότερα επίσημη αναφορά στην αστυνομία. Στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ για τη Σαχάρα. Η αστυνομία βρήκε επίσης ότι ο Σαχαράτ εργαζόταν σε ξενοδοχείο στο Καρόν πριν συλληφθεί.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, η Σαχαράτ παρέμενε υπό κράτηση. Το ακριβές πρόβλημα που είχε με το θύμα που πυροδότησε το περιστατικό δεν έγινε αμέσως σαφές στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.