Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε δύο αυτοκίνητα στο Chalong

Chalong/Σύντομο ειδήσεων:

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε σπίτι στο Chalong.

Οι πυροσβέστες στον δήμο Chalong είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά σε ένα σπίτι στο Soi 5 στο Nai Mueang Village στο Chalong, Mueang Phuket από έναν κάτοικο της περιοχής νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν καπνούς να βγαίνουν από το ένα από τα δύο οχήματα. Χρειάστηκαν περίπου πέντε λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Ο χώρος του κινητήρα ενός αυτοκινήτου υπέστη ζημιές από τη φωτιά που πιστεύεται ότι ήταν η πηγή της φωτιάς, η οποία στη συνέχεια εξαπλώθηκε στο άλλο αυτοκίνητο που ήταν κοντά.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται μέχρι στιγμής.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.