Ο χειμώνας ξεκινά στην Ταϊλάνδη

Εθνικός-

Το Τμήμα Μετεωρολογίας της Ταϊλάνδης ανακοινώνει ότι η Ταϊλάνδη θα εισέλθει στη χειμερινή περίοδο από τις 14 Νοεμβρίου 2023.

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες στη βόρεια Ταϊλάνδη αναμένεται να πέσει κάτω από τους 23 βαθμούς Κελσίου, υποδηλώνοντας κρύο καιρό σε αρκετές περιοχές. Η κατεύθυνση του ανέμου που καλύπτει την Ταϊλάνδη σε υψόμετρα από 100 μέτρα έως 3,500 μέτρα θα μετατοπιστεί στα βορειοανατολικά ή ανατολικά.

Στο μεταξύ, οι άνεμοι σε υψηλότερα υψόμετρα, άνω των 5,000 μέτρων, θα στραφούν σε δυτικούς. Ωστόσο, στα πρώτα στάδια αυτής της χειμερινής περιόδου, στη βόρεια Ταϊλάνδη θα σημειωθούν βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιόδους, ενώ η νότια περιοχή αναμένεται να έχει συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/