ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Ισπανός Influencer αρνείται τις κατηγορίες για σκόπιμη δολοφονία Κολομβιανού στο νησί Pha Ngan

Pha Ngan, Surat Thani -

Ένας Ισπανός σεφ και διάσημος influencer αρνήθηκε ορισμένες κατηγορίες και παραδέχτηκε σε άλλους αφού φέρεται να διαμέλισε έναν Κολομβιανό χειρουργό, σύμφωνα με πληροφορίες τον εραστή του, στο νησί Pha Ngan τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια ανθρώπινη λεκάνη με έντερα ακόμα συνδεδεμένα βρέθηκε πεταμένη σε χώρο υγειονομικής ταφής σκουπιδιών στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε έναν Ισπανό ύποπτο που φέρεται να δολοφόνησε και να διαμελίσει τον Κολομβιανό σύντροφό του στο νότιο τουριστικό νησί Pha Ngan, Surat Thani.

Η ιατροδικαστική ομάδα επιβεβαίωσε ότι τα μέρη του σώματος που βρέθηκαν σε χωματερή στο νότιο τουριστικό νησί Pha Ngan της Ταϊλάνδης, Surat Thani, ανήκουν σε έναν Κολομβιανό που πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από τον Ισπανό εραστή του.

Οι εισαγγελείς κατέθεσαν μήνυση κατά του κατηγορούμενου κ. Δανιήλ για πρόθεση φόνου και μετακίνηση ή καταστροφή σωμάτων ή μερών σώματος για απόκρυψη θανάτου. Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Κο Σαμούι ανέβαλε την ακροαματική διαδικασία για τις 13 Νοεμβρίου του επόμενου μήνα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Τη Δευτέρα (13 Νοεμβρίουth) Ο κ. Daniel Jeronimo Sancho Bronchalo, 29, Ισπανός υπήκοος, οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Koh Samui από αρμόδιους αξιωματικούς. Ο πατέρας του, ο οποίος είναι ένας γνωστός Ισπανός ηθοποιός, ο Rodolfo Sancho Aguirre, ήταν στο δικαστήριο καθώς και δικηγόρος και Ισπανός διερμηνέας.

Ο κ. Daniel ζήτησε από το δικαστήριο νέο δικηγόρο και αρνήθηκε επίσης ορισμένες από τις κατηγορίες που του επιβλήθηκαν. Το ραντεβού του δικαστηρίου για τα αποδεικτικά στοιχεία για τις κατηγορίες θα είναι στις 27 Νοεμβρίουth αυτού του μήνα.

Έχει αναφερθεί από άλλα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ο κ. Daniel έχει παραδεχτεί την κατηγορία της απόκρυψης, αφαίρεσης και καταστροφής του πτώματος ή τμημάτων του πτώματος. Ωστόσο, αρνήθηκε την κατηγορία για πρόθεση δολοφονίας, σχεδιάζοντας να ισχυριστεί ότι το περιστατικό ήταν ατύχημα και ξεκίνησε ως αυτοάμυνα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.