Ο Sedan βυθίζεται στο λόφο Patong μετά από σύγκρουση, ο οδηγός κατηγορεί τη βλάβη του φρένου

Πατόνγκ –

Μια γυναίκα οδηγός σεντάν γλίτωσε τον τραυματισμό της αφού δεν μπόρεσε να ελέγξει το σεντάν της προτού προσκρούσει σε άλλο σεντάν και βυθιστεί στον λόφο Patong.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Κυριακή (12 Νοεμβρίου) σε έναν μικρό δρόμο πίσω από το Ναό Τίγρης στο λόφο Πατόνγκ. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το μπλε σεντάν πέντε μέτρα κάτω από το λόφο. Η άγνωστη γυναίκα οδηγός είχε διαφύγει σοβαρό τραυματισμό. Ένα άλλο χαλασμένο σεντάν βρέθηκε στο δρόμο κοντά.

Η γυναίκα οδηγός σεντάν είπε ότι δεν μπορούσε να φρενάρει όταν κατέβαινε τον λόφο. Το σεντάν της προσέκρουσε στο άλλο σεντάν, του οποίου ο οδηγός δεν αποκαλύφθηκε στον Τύπο, πριν βυθιστεί στον λόφο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.