Έφοδος σε παράνομο κατάστημα τσιγάρων στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Κεντρικού Γραφείου Ερευνών (CIB) πραγματοποίησε έφοδο α κατάστημα στο Mueang Phuket βρέθηκε να πωλεί παράνομα τσιγάρα.

Η αστυνομία της CIB είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβε μια γυναίκα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Πρίντα σε ένα κατάστημα στην υποσυνοικία Rassada. Κατηγορείται για παράνομη κατοχή και πώληση τσιγάρων για τα οποία δεν καταβλήθηκε κρατικός φόρος.

Η έφοδος έγινε μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας από ανώνυμο ενδιαφερόμενο πολίτη ότι στο κατάστημα πωλούνταν παράνομα τσιγάρα. Πήγαν στο κατάστημα παριστάνοντας τους αγοραστές και ο πωλητής πούλησε τα τσιγάρα με απλήρωτο δασμό για 290 μπατ, ενώ το κόστος των ίδιων τσιγάρων με δασμούς θα ήταν 1,650 μπατ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.