Το Πουκέτ καλωσορίζει Ινδούς τουρίστες στο πρόγραμμα απαλλαγής από την έκδοση βίζας

Πουκέτ-

Το Πουκέτ καλωσόρισε την πρώτη ομάδα τουριστών από την Ινδία στην Ταϊλάνδη στο νέο πρόγραμμα απαλλαγής από τη βίζα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η Ταϊλάνδη θα χορηγήσει είσοδο 30 ημερών χωρίς βίζα σε τουρίστες από την Ινδία και την Ταϊβάν, εκτός από τις υπάρχουσες χώρες, σε μια προσπάθεια να τονώσει τον τουρισμό.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο διευθυντής του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ, κ. Monchai Tanod, είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (10 Νοεμβρίουth) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ότι αξιωματούχοι και το προσωπικό υποδέχθηκαν 220 τουρίστες σε απευθείας πτήση από τη Βομβάη προς το Πουκέτ και άλλη μια απευθείας πτήση από το Δελχί το μεσημέρι στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ υποδέχεται κανονικά δύο πτήσεις από την Ινδία καθημερινά, που σημαίνει ότι έφταναν περίπου 650 επιβάτες την ημέρα. Δεν υπάρχει απευθείας πτήση από την Ταϊβάν προς το Πουκέτ αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, από την 1η Ιανουαρίουst, από το 2024 και μετά θα υπάρχει απευθείας πτήση καθημερινά που θα μεταφέρει περίπου 180 επιβάτες.

Το αεροδρόμιο δέχεται συνολικά 1,500 διεθνείς επιβάτες την ώρα και έχει τη δυνατότητα να υποδέχεται έως και 2,400 την ώρα. Το αεροδρόμιο του Πουκέτ μπορεί να διεκπεραιώσει περισσότερες πτήσεις με αυξημένο προσωπικό και αξιωματούχοι ασφάλειας και ασφάλειας.

Σχετικά άρθρα:

Η πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για δωρεάν βίζα για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες εγκρίθηκε στη Βασιλική Εφημερίδα και δημοσιεύτηκε την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου.

Το Πουκέτ καλωσορίζει τουρίστες από την Κίνα στο πρόγραμμα απαλλαγής από την έκδοση βίζας της Ταϊλάνδης.

Το Πουκέτ καλωσορίζει τουρίστες από το Καζακστάν στο πρόγραμμα απαλλαγής από την έκδοση βίζας της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.