Νεαρός άνδρας συνελήφθη με 246,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Thalang

Thalang -

Ένας 25χρονος συνελήφθη με 246,000 χάπια μεθαμφεταμίνης σε δωμάτιο στο Thalang του Πουκέτ.

Το Ταϊλανδικό Γραφείο Καταστολής Ναρκωτικών είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μαζί με την επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβαν τον κ. Akbankan 'Bas' Wongmanee, 25 ετών, από το Ubon Ratchathani, στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης. Συνελήφθη σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Baan Liphon, στο Sri Soonthorn. Του κατασχέθηκαν 246,000 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Η σύλληψη του Μπας ακολουθεί μετά τον περασμένο μήνα πρώτα η αστυνομία συνέλαβε τον κ. Νον σε ένα ξενοδοχείο στην οδό Chao Fa στο Talad Nuea. Του κατασχέθηκαν 46,400 χάπια μεθόδου.

Η αστυνομία συνέχισε την έρευνά της και διαπίστωσε ότι υπήρχαν και άλλα άτομα που εμπλέκονταν στο δίκτυο ναρκωτικών με τον Νον που οδήγησε στη σύλληψη του Μπας.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.