ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μεθυσμένος Βραζιλιάνος οδηγός συνελήφθη μετά από χτύπημα και τρέξιμο στο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Ένας μεθυσμένος Βραζιλιάνος οδηγός φορτηγού συνελήφθη μετά από ένα ατύχημα στο οποίο χτύπησε ένα μίνι βαν το οποίο στη συνέχεια ανατράπηκε στο λόφο Patong τραυματίζοντας ξένους επιβάτες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο αλλοδαποί επιβάτες τραυματίστηκαν όταν ένα μίνι βαν έπεσε πάνω από ένα φορτηγό, πριν ανατραπεί στο λόφο Πατόνγκ.

Τώρα, η ενημέρωσή μας:

Η αστυνομία της Patong είχε ενημερώσει προηγουμένως στο Phuket Express για το περιστατικό. Το πρωί της Πέμπτης, (9 Νοεμβρίουth), η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στην πόλη Patong. Στο σημείο έφτασαν οι δυνάμεις του νόμου για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο μηχανάκι και έναν τραυματισμένο ντόπιο αναβάτη. Ένα λευκό φορτηγό είχε απομακρυνθεί με ταχύτητα από το σημείο. Τροχαία με μηχανάκια ακολούθησε το νταλίκα και όταν έφτασε κοντά στο νταλίκα, ο οδηγός φέρεται να απομακρύνθηκε και χτύπησε έναν τροχονόμο.

Στη συνέχεια, το λευκό φορτηγό προσέκρουσε σε μίνι βαν το οποίο στη συνέχεια ανατράπηκε στο λόφο Πατόνγκ.

Το φορτηγό αργότερα κατευθύνθηκε στο Kathu οδηγώντας απερίσκεπτα με μεγάλη ταχύτητα. Στη συνέχεια, το φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα ακόμη μηχανάκι σε ένα ατύχημα στο οποίο ένα ζευγάρι τραυματίστηκε ελαφρά. Η αστυνομία του Kathu βρήκε τελικά το φορτηγό σταθμευμένο σε ένα γκαράζ κοντά σε ένα γήπεδο γκολφ στο Kathu, αλλά δεν υπήρχε οδηγός.

Ο οδηγός που προσπαθούσε να διαφύγει πεζός συνελήφθη τελικά σε κοντινή απόσταση. Αναγνωρίστηκε ότι ήταν Βραζιλιάνος και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Kathu. Ένα τεστ αναπνοής αλκοόλ έδειξε ένα επίπεδο 202 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα. Η αστυνομία του Kathu δεν έχει ακόμη προσδιορίσει ποιες κατηγορίες θα απαγγελθούν εναντίον του μεθυσμένου Βραζιλιάνου οδηγού ή να δημοσιοποιήσει το πλήρες όνομά του στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.