Συνελήφθη παράνομος ξένος ξεναγός στο αεροδρόμιο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας παράνομος ξένος ξεναγός στο Κράμπι συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Η μετανάστευση στο αεροδρόμιο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν αλλοδαπό άνδρα στον τερματικό σταθμό των διεθνών αφίξεων. Κατηγορείται ότι λειτουργούσε ως ξεναγός χωρίς άδεια και εργαζόταν χωρίς κατάλληλη άδεια εργασίας. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ao Nang στο Krabi για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου του Πουκέτ, ωστόσο, δεν προσδιόρισαν τον άνδρα, την ηλικία του ή την εθνικότητα του. Ούτε εντόπισαν πού εργαζόταν ο άνδρας ή εάν ο εργοδότης του θα αντιμετώπιζε νομικές κατηγορίες.

Παρόμοιο άρθρο:

Δύο Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για παράνομη εργασία στην Ταϊλάνδη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.