Συνελήφθη άνδρας με μαγικά μανιτάρια στο κατάστημα κάνναβης Patong

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη με μαγικά μανιτάρια σε κατάστημα κάνναβης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ. Τα μαγικά μανιτάρια αναφέρονται ως παράνομα ναρκωτικά κατηγορίας 5 στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (9 Νοεμβρίουth) λίγο πριν τα μεσάνυχτα συνέλαβαν έναν άνδρα σε κατάστημα κάνναβης. Του κατασχέθηκαν τρία γραμμάρια μαγικά μανιτάρια τύπου GT.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 5.

Το όνομα του άνδρα και του καταστήματος, ωστόσο, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Patong στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Παρόμοιο άρθρο:

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε μπαρ στην οδό Bangla. Βρέθηκαν να πουλούν μαγικά μανιτάρια που αναφέρονται ως παράνομα ναρκωτικά κατηγορίας 5 στην Ταϊλάνδη, λέει η αστυνομία. Στο μπαρ βρέθηκαν και ξένοι πελάτες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.