Δεκάδες καρχαρίες μαύρων υφάλων που βρέθηκαν στον κόλπο Μάγια – ΒΙΝΤΕΟ

Κράμπι –

Δεκάδες καρχαρίες Black Tip Reef βρέθηκαν να κολυμπούν κοντά στην παραλία στον περίφημο κόλπο Maya στο Krabi.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi, κ. Yutthpong Damsrisuk, είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα βρήκαν δεκάδες Blacktip Reef Sharks να κολυμπούν πολύ κοντά στην παραλία στον κόλπο Maya.

Το Maya Bay είναι ένα διάσημο νησί στο Krabi και στην Ταϊλάνδη. Είναι επίσης ένα σπίτι για τον καρχαρία των υφάλων Blacktip, επειδή ο κόλπος είναι η ειδική περιοχή πρότυπο για την έρευνα και τη διατήρηση του καρχαρία των υφάλων Blacktip.

Σχετικά άρθρα:

Ο διάσημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι κλείνει προσωρινά για δύο μήνες για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Ο περίφημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι άνοιξε ξανά για πρώτη μέρα για τον τουρισμό την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, μετά από δύο μήνες κλειστής λειτουργίας για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.