ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η γυάλινη βεράντα στην παραλία Surin στο Πουκέτ ξεκίνησε η κατασκευή

Thalang -

Ξεκίνησε η κατασκευή γυάλινης βεράντας στην παραλία Surin, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Το Πουκέτ σχεδιάζει να κατασκευάσει έναν περίπατο στον ουρανό στο Rawai και μια γυάλινη βεράντα στην παραλία Surin στο Thalang.

Η κατασκευή μιας γυάλινης βεράντας στην παραλία Surin στο Thalang αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η κατασκευή ξεκίνησε τελικά την Πέμπτη (9 Νοεμβρίουth). Η επίσημη τελετή ξεκίνησε από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Amnuay Pinsuwan και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Rewat Areerob. Στο εργοτάξιο τοποθετήθηκε ο κύριος ιστός αφιερώματος.

Ο αντικυβερνήτης Amnuay είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 198 εκατομμύρια μπατ. Αναμένεται ότι το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια από τώρα. Η γυάλινη βεράντα στην παραλία Surin θα είναι ένα νέο ορόσημο για να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στο Cherng Talay, το Thalang και το Phuket. Το έργο θα είναι στο πλαίσιο της ιδέας του συνδυασμού της θάλασσας και της τοπικής ζωής του Πουκέτ».

«Το έργο καλύπτει εννέα οικόπεδα Rai τα οποία έχουν σχεδιαστεί από την Phisut Technology Company. Θα υπάρχουν δύο θέσεις 360 μοιρών όπου οι άνθρωποι μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν το ηλιοβασίλεμα τα βράδια.»

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.