Το Καρναβάλι του Πουκέτ για να σηματοδοτήσει την έναρξη της υψηλής περιόδου του τουρισμού

Πατόνγκ –

Το ετήσιο Καρναβάλι της Πατόνγκ θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (8 Νοεμβρίουth) στο πολυκατάστημα Jungceylon στο Patong με επικεφαλής τον Κυβερνήτη του Πουκέτ κ. Sophon Suwannarat και τον Δήμαρχο Patong κ. Chalermsak Maneesri.

η 37th Η ετήσια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 8 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 10th, 2023 στην παραλία Patong από τις 10:00 π.μ. και μετά. Φέτος θα είναι με θέμα «Ώρα της Ευτυχίας». Το φεστιβάλ πραγματοποιείται παραδοσιακά στην Πατόνγκ για να σηματοδοτήσει την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες όπως παρελάσεις, αποκριάτικα μαγικά σόου, παραστάσεις καμπαρέ και πολιτιστικές παραστάσεις. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν συναυλίες από το Twopee SOUTHSIDE μαζί με πολλούς πάγκους με φαγητό και ποτό.

Σχετικό άρθρο:

Το ετήσιο Καρναβάλι Patong βρίσκεται σε εξέλιξη για να σηματοδοτήσει την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.