Ξένος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για 79 ημέρες παραμονής

Πουκέτ -

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για 79 ημέρες παραμονής.

Το Phuket Immigration στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (9 Νοεμβρίουth) συνέλαβαν έναν άνδρα αλλοδαπό στον τερματικό σταθμό των διεθνών αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο. Διαπιστώθηκε ότι παρέμεινε για 79 ημέρες. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής.

Η Phuket Express σημείωσε ότι το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για τον αλλοδαπό, εκτός από την αναφορά του περιστατικού γενικά στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.