Ξένοι τουρίστες τραυματίστηκαν όταν ανατραπεί μίνι βαν μετά από εμπλοκή σε περιστατικό χτύπημα και τρέξιμο στο λόφο Patong - VIDEO

Πατόνγκ –

Δύο αλλοδαποί επιβάτες τραυματίστηκαν όταν ένα μίνι βαν έπεσε πάνω από ένα φορτηγό, πριν ανατραπεί στο λόφο Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Πέμπτης (9 Νοεμβρίουth) στον δρόμο Patong – Kathu στο λόφο Patong κοντά στο Tiger Shrine.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το αναποδογυρισμένο μίνι βαν στο δρόμο. Επτά αλλοδαποί επιβάτες είχαν βγει από το μίνι βαν. Δύο από αυτούς είχαν ελαφρά τραύματα.

Οι κοντινές ομάδες διάσωσης βρήκαν άλλο ένα κατεστραμμένο μαύρο μίνι βαν χωρίς τραυματίες.

Πλάνα CCTV κοντά στη σκηνή δείχνει ότι ένα λευκό φορτηγό προσπάθησε να προσπεράσει το μίνι βαν στην στροφή πριν προσκρούσει στο λευκό μίνι βαν και στο μαύρο μίνι βαν στην αντίθετη λωρίδα. Το λευκό μίνι βαν ανατράπηκε. Η νταλίκα δεν σταμάτησε. Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του φορτηγού μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.