ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δραπέτης κρατούμενος ακόμα ζωντανός μετά από μάχη με την αστυνομία στο νότιο βουνό στο Τρανγκ

Τρανγκ –

Ένας επιφανής δραπέτης κρατούμενος στο Nakhon Si Thammarat είναι ακόμα ζωντανός μετά από μια εκτεταμένη μάχη με την αστυνομία της Ταϊλάνδης σε μια οροσειρά στο Trang.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η αστυνομία αναζητά έναν Ταϊλανδό κρατούμενο που δραπέτευσε ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Nakhon Si Thammarat. Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων προσφέρει 100,000 μπατ σε όποιον δώσει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη του δραπέτη κρατουμένου. Ο Διοικητής της Επαρχιακής Φυλακής Nakhon Si Thammarat και τρεις αξιωματικοί στη φυλακή μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Σωφρονιστικών Υπηρεσιών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για το πώς ο κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο και αν είχε βοήθεια.

Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων της Ταϊλάνδης αύξησε το ποσό της ανταμοιβής από 100,000 μπατ σε 1,000,000 μπατ για όποιον δίνει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη ενός επιφανούς δραπέτη κρατουμένου στη Νότια Ταϊλάνδη.

Ένας άνδρας ύποπτος που βοήθησε έναν εξέχοντα κρατούμενο στο Nakhon Si Thammarat να δραπετεύσει από ένα νοσοκομείο και να αποφύγει την αστυνομία συνελήφθη ενώ ο ίδιος ο κρατούμενος βρίσκεται ακόμη σε φυγή.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο υποστράτηγος Thana Choowong, Αναπληρωτής Αστυνομικός Επίτροπος της Αστυνομίας της Ταϊλάνδης είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι την Τετάρτη (8 Νοεμβρίουth) η αστυνομία της Περιφέρειας 8 και της Περιφέρειας 9 στα νότια της Ταϊλάνδης συγκρούστηκε με τον κ. Chaowalit Thongduang, 37 ετών, γνωστός και ως «Sia Pang Na Nod» στην οροσειρά Ban Tad.

Η σκηνή απέχει περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από το χωριό Baan Tra στην περιοχή Pa Lian. Η αστυνομία βρήκε ένα καταφύγιο όπου έμενε η Sia Pang, αλλά ένας σκύλος στο καταφύγιο γάβγισε καθώς πλησίαζαν μετά από μια πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη. Ο Sia Pang είδε την αστυνομία και άνοιξε πυρ με τα δικά του όπλα. Κατάφερε να δραπετεύσει αφού εκτοξεύτηκαν περισσότερες από 600 σφαίρες στην περιοχή που τον είδαν.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης δεν βρήκε το σώμα της Sia Pang και πιστεύει ότι είναι ακόμα ζωντανός αλλά μπορεί να τραυματιστεί. Οι ειδικές δυνάμεις της Ταϊλάνδης από τη μονάδα Hanuman επρόκειτο να φτάσουν απόψε για να κυνηγήσουν τη Sia Pang.

Η περιοχή όπου κρυβόταν και τράπηκε σε φυγή η Sia Pang είναι εξαιρετικά κακοτράχαλο έδαφος με πολλά μέρη για να κρυφτούν και λίγους ανθρώπους, σημειώνει το TPN media.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.