Συνελήφθησαν δύο άτομα που πουλούσαν μαγικά μανιτάρια στην Πατόνγκ με αλλοδαπούς πελάτες σε μπαρ

Πατόνγκ –

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε μπαρ στην οδό Bangla. Βρέθηκαν να πουλούν μαγικά μανιτάρια που αναφέρονται ως παράνομα ναρκωτικά κατηγορίας 5 στην Ταϊλάνδη, λέει η αστυνομία. Στο μπαρ βρέθηκαν και ξένοι πελάτες.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (8 Νοεμβρίουth) μετά τα μεσάνυχτα συνέλαβαν δύο αγνώστους υπόπτους, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Από αυτούς κατασχέθηκαν διάφορα είδη μαγικών μανιταριών που αναγράφονταν ως ΑΠΕ και DC, συνολικά κατασχέθηκαν 10 γραμμάρια. Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης οξείδιο του αζώτου, που συχνά αποκαλείται αέριο γέλιου, το οποίο είναι επίσης παράνομο.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 5 (μαγικά μανιτάρια). Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Patong δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο υπόπτους ή εάν οι ξένοι πελάτες στο μπαρ θα αντιμετωπίσουν νομικές κατηγορίες.

Τα ονόματα των υπόπτων και του μπαρ ήταν είτε από την αστυνομία της Patong, εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.