Το Πουκέτ θα φιλοξενήσει το Συνέδριο της UNESCO Creative Cities of Gastronomy το 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) ανακοίνωσε ότι η επαρχία του Πουκέτ επιλέχθηκε να φιλοξενήσει το Ετήσιο Συνέδριο της UNESCO Creative Cities of Gastronomy το 2024.

Αυτή η επιλογή είναι αποτέλεσμα της προσφοράς του Πουκέτ να είναι ο οικοδεσπότης στις 16 Οκτωβρίου 2023, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, μαζί με 49 πόλεις μέλη από 30 χώρες.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό το προτεινόμενο θέμα του Πουκέτ, «Από το συνηθισμένο στο εξαιρετικό: Ξεκλείδωμα του δημιουργικού δυναμικού της τοπικής κουζίνας για βιώσιμη πρακτική διατροφής», παρουσιάζοντας τη γαστρονομική κληρονομιά του Πουκέτ και προάγοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.