Ψεύτικες φάλαινες-δολοφόνοι είδαν στο Phang Nga – ΒΙΝΤΕΟ

Phang Nga -

Τρεις ψεύτικες φάλαινες δολοφόνοι εντοπίστηκαν σε ένα εθνικό πάρκο στην περιοχή Tai Mueang.

Το προσωπικό από το Εθνικό Πάρκο Similan που βρίσκεται στο νησί Ta Chai είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (7 Νοεμβρίουth) ενώ περιπολούσαν γύρω από το νησί, βρήκαν τρεις ψεύτικες φάλαινες δολοφόνους περίπου 1.8 χιλιόμετρα ανατολικά του νησιού. Η ψεύτικη φάλαινα δολοφόνος είναι προστατευόμενο θαλάσσιο είδος στην Ταϊλάνδη.

Παρόμοια άρθρα:

Τα ρινοδέλφινα εντοπίστηκαν να κολυμπούν σε ένα εθνικό πάρκο στο Phang Nga στην περιοχή Khura Buri.

Περίπου είκοσι ρινοδέλφινα εντοπίστηκαν να κολυμπούν σε ένα εθνικό πάρκο στο Phang Nga στην περιοχή Khura Buri το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.