Γυναίκα συνελήφθη επειδή πούλησε μαγικά μανιτάρια στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Μια γυναίκα συνελήφθη σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ. Βρέθηκε να πουλά μαγικά μανιτάρια που αναφέρονται ως παράνομα ναρκωτικά κατηγορίας 5 στην Ταϊλάνδη, λέει η αστυνομία.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (6 Νοεμβρίουth) μετά τα μεσάνυχτα συνέλαβαν μια άγνωστη Ταϊλανδή. Από αυτήν κατασχέθηκαν διάφορα είδη μαγικών μανιταριών τα οποία αναγράφονται ως Ghost, Golden, AA, Mac 1, Ape, Yeti Star και New, συνολικά κατασχέθηκαν 275 γραμμάρια.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 5 (μαγικά μανιτάρια). Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Patong δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη γυναίκα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.