Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης υποχωρεί, λέει ότι οι χώροι διασκέδασης θα επιτρέπεται να σερβίρουν αλκοόλ κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ωρών

Εθνικός-

Στις 7 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Anutin Charnvirakul, Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, διευκρίνισε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης σχετικά με την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των περιοχών ψυχαγωγίας στις 4 π.μ. σε τέσσερις πιλοτικές επαρχίες.

Προς το παρόν, το Υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σε διαδικασία εξέτασης και ακρόασης διαφόρων γνωμών και καταγγελιών από ντόπιους και ιδιοκτήτες χώρων διασκέδασης πριν τις παρουσιάσει στο υπουργικό συμβούλιο., είπε ο Ανούτιν.

Ο Anutin ζήτησε συγγνώμη για τις παραπλανητικές πληροφορίες από η προηγούμενη δήλωση ότι οι υπηρεσίες παρατεταμένου ωραρίου δεν θα καλύπτουν τις πωλήσεις αλκοόλ μέχρι τις 4 π.μ που είναι λάθος. Ήθελε να αναφέρει εγκαταστάσεις υπηρεσιών που είναι παρόμοιοι με χώρους ψυχαγωγίας που θα μπορούσαν να παρέχουν αλκοολούχα ποτά μέχρι τα μεσάνυχτα, όπως εστιατόρια αργά το βράδυ, καραόκε και παρόμοιες επιχειρήσεις. Οι κατάλληλοι χώροι ψυχαγωγίας σε εγκεκριμένες, νόμιμες ζώνες ψυχαγωγίας θα επιτρέπεται να σερβίρουν αλκοολούχα ποτά μέχρι τις 4 το πρωί.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας σε ξενοδοχεία σε τέσσερις πιλοτικές επαρχίες, όπως το Chonburi, η Bangkok, το Chiang Mai και το Phuket, μπορούν να παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες μέχρι τις 4 π.μ.

Ο Anutin δήλωσε δημόσια ότι περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις παρατεταμένες ώρες και σχετικές πληροφορίες θα δοθούν αργότερα από τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Επαρχιακής Διοίκησης. Ωστόσο, η πολιτική του Ταϊλανδού πρωθυπουργού θα εξακολουθεί να ισχύει στις 15 Δεκεμβρίου 2023.

Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος της Πατάγια επιβεβαίωσε ότι οι επί του παρόντος νόμιμες ζώνες ψυχαγωγίας θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα 4 π.μ. με ισχύ από τις 15 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, οι προτάσεις για επέκταση των ζωνών σε Jomtien, Naklua και Easy Pattaya θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το επόμενο έτος.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/