Κάτοικος της περιοχής βοηθά στη σύλληψη ανθρώπου με 36,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Κάτοικος της περιοχής βοήθησε στη σύλληψη ενός άνδρα με 36,659 χάπια μεθαμφεταμίνης στη Ρασάντα του Μουάνγκ Πουκέτ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (6 Νοεμβρίουth) αυτοί και η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνέλαβαν τον κ. Chanapon 'Suea' Bamroongwong, 36 ετών, από τη Rassada. Του κατασχέθηκαν 36,569 χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα μηχανάκι και ένα κινητό τηλέφωνο. Συνελήφθη στο Soi Patchanee στη Rassada.

Η σύλληψη έγινε μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ από κατοίκους της περιοχής ότι υπήρχε ένας άνδρας που οδηγούσε ύποπτα μια μηχανή κοντά στο σπίτι τους, το οποίο περιβάλλεται από δάσος. Φοβήθηκαν μήπως ο άντρας προσπαθούσε να κλέψει κάτι. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν μόνο το μηχανάκι. Μια τσάντα βρέθηκε αφημένη μπροστά από το σπίτι.

Η αστυνομία βρήκε μέσα χάπια μεθαμφεταμίνης. Οι ντόπιοι είπαν στην αστυνομία ότι ο άνδρας τράπηκε σε φυγή και άφησε την τσάντα. Ο Σουέα βρέθηκε να κρύβεται εκεί κοντά, παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε αφήσει τα χάπια μεθαμφεταμίνης στην τσάντα. Είπε ότι αγόρασε τα ναρκωτικά από άγνωστο άνδρα. Συνήθιζε να κρύβει τα ναρκωτικά σε ένα δάσος στο Kathu, αλλά αργότερα αποφάσισε να κρύψει τα ναρκωτικά εδώ.

Η Σουέα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσει.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.