Εντοπίστηκαν δελφίνια στο Phang Nga – ΒΙΝΤΕΟ

Phang Nga -

Τα ρινοδέλφινα εντοπίστηκαν να κολυμπούν σε ένα εθνικό πάρκο στο Phang Nga στην περιοχή Khura Buri.

Οι υπάλληλοι του Εθνικού Πάρκου Similan είπαν στο Phuket Express ότι την Τρίτη (7 Νοεμβρίουth) τουρίστες σε ένα τουριστικό σκάφος εντόπισαν πολλά ρινοδέλφινα στην περιοχή του εθνικού πάρκου. Τα δελφίνια κολυμπούσαν μαζί με τη βάρκα.

Το Εθνικό Πάρκο Similan μόλις άνοιξε ξανά μετά από πολλούς μήνες κλεισίματος για να επιτρέψει στο περιβάλλον να ανακάμψει από τον προηγούμενο τουρισμό.

Σχετικό άρθρο:

Το εθνικό πάρκο Similan και το εθνικό πάρκο Mu Ko Surin στο Phang Nga άνοιξαν ξανά μετά από πολλούς μήνες κλεισίματος για τον τουρισμό.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.