Ζητείται ύποπτος ζημιές λεωφορείων με σφεντόνα στο Πουκέτ

ΦΩΤΟ: MGR Online

Πουκέτ -

Η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο που κατέστρεψε λεωφορεία με σφεντόνα στη Ρασάντα.

Ο διευθυντής μιας εταιρείας μεταφοράς λεωφορείων υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ σχετικά με το περιστατικό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Είπε στην αστυνομία ότι τα δύο λεωφορεία που υπέστησαν ζημιές ήταν σταθμευμένα σε ένα χώρο στάθμευσης λεωφορείων μέσα σε ένα βενζινάδικο στη Rassada, στο Mueang Phuket.

Η Εγκληματολογική Αστυνομία του Πουκέτ επιθεώρησε τα λεωφορεία και πίστεψε ότι τα τζάμια των λεωφορείων υπέστησαν ζημιές από πυροβολισμούς από μια ξύλινη σφεντόνα.

Το πλάνα CCTV κοντά δεν φάνηκε να καταγράφει αμέσως κανέναν ύποπτο σε βίντεο. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο ύποπτος μπορεί να πυροβόλησε τα λεωφορεία από ένα δάσος πίσω από το βενζινάδικο. Είπαν επίσης στο Phuket Express ότι κυνηγούν τον ύποπτο.

Το ακριβές ύψος των οικονομικών ζημιών από την επίθεση στα λεωφορεία δεν έγινε γνωστό στον Τύπο

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.