Άνδρας συνελήφθη επειδή φέρεται να βίαζε θετή κόρη από τότε που ήταν τεσσάρων ετών στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να βίασε τη θετή του κόρη από την ηλικία των τεσσάρων ετών μέχρι την έφηβη στο Πουκέτ.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών της Ταϊλάνδης (CIB) είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Chaiwat μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ τον Ιούνιο του 2022. Κατηγορείται για βιασμό ενός παιδιού κάτω των 15 ετών -χρονών.

Φέρεται να βίασε τη θετή του κόρη, το όνομα της οποίας αποκρύπτεται για την ιδιωτική της ζωή και την προστασία της, από τότε που ήταν τεσσάρων ετών και τώρα είναι 15 ετών. Η Chaiwat ήταν με τη μητέρα της από τότε που το θύμα ήταν πολύ μικρό, αλλά όταν το κορίτσι ήταν 10 ετών, η μητέρα της συνελήφθη και φυλακίστηκε στο Πουκέτ για κλοπή, είπε η CIB.

Στη συνέχεια, το θύμα έμεινε μόνο με τον Chaiwat. Την βίασε με επιτυχία και ζήτησε να μην το πει σε κανέναν και συνέχισε να τη βιάζει πολλές φορές, είπε η CIB. Όταν η μητέρα του κοριτσιού απελευθερώθηκε από τη φυλακή, το θύμα της είπε ότι ο πατριός της τη βίασε αλλά η μητέρα της αρχικά δεν πίστευε αυτό που είπε.

Στη συνέχεια, η κοπέλα είπε στον δάσκαλό της στο σχολείο της πριν η δασκάλα αναφέρει το σοκαριστικό περιστατικό στους αξιωματικούς της CIB. Το κορίτσι τελικά ελευθερώθηκε από τον πατριό της.

Ο Chaiwat δεν έδωσε αμέσως δήλωση και δεν ήταν σαφές εάν είχε διατηρήσει τις υπηρεσίες του δικηγόρου. Τέθηκε υπό κράτηση από την CIB εν αναμονή περαιτέρω νομικών μέτρων.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.