Το Cruise Liner επισκέπτεται το Πουκέτ με 4,600 ξένους τουρίστες

Πουκέτ -

Ένα κρουαζιερόπλοιο με 4,616 τουρίστες έφτασε σε μια προβλήτα στην Πατόνγκ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο (4 Νοεμβρίουth) το Spectrum of the Seas Royal Caribbean Cruiseliner έφτασε στο Πουκέτ στις 8:00 π.μ. για μια μονοήμερη επίσκεψη στο Πατόνγκ πριν αναχωρήσει από το Πουκέτ στις 8:00 την ίδια μέρα.

Στο κρουαζιερόπλοιο βρίσκονταν 4,616 τουρίστες. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Σιγκαπούρης, Φιλιππινέζοι, Κορεάτες, Ινδονήσιοι, Μαλαισιανοί, Ινδοί και Κινέζοι.

Οι αξιωματούχοι της Patong καλωσόρισαν την επιστροφή των κρουαζιερόπλοιων στο Πουκέτ, λέγοντας ότι είναι ένα θετικό όφελος για την τουριστική βιομηχανία που εξακολουθεί να ανακάμπτει από τον Covid-19 όταν τα σύνορα και τα κρουαζιερόπλοια έκλεισαν ουσιαστικά στην Ταϊλάνδη για πάνω από δύο χρόνια.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.