Το Phuket Smart Pier θα λανσαριστεί στο Chalong

Chalong -

Ο Επαρχιακός Διοικητικός Οργανισμός του Πουκέτ (PPAO) θα ξεκινήσει μια έξυπνη προβλήτα του Πουκέτ στο Chalong

Ο επικεφαλής του PPAO κ. Rewat Areerob είπε στο Phuket Express ότι ο θαλάσσιος τουρισμός είναι διάσημος μεταξύ των τουριστών και πολλοί επιβάτες χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή τις θαλάσσιες μεταφορές. Η Smart Pier του Πουκέτ θα συνδεθεί με πολλές άλλες προβλήτες στο Πουκέτ και σε κοντινές επαρχίες στη Θάλασσα Ανταμάν.

Το Phuket Smart Pier θα κυκλοφορήσει με τεχνολογία υψηλού επιπέδου που χρησιμοποιεί συστήματα AI για καλύτερη υποδομή και ασφάλεια τόσο για τους Ταϊλανδούς όσο και για τους ξένους τουρίστες που ταξιδεύουν στο Πουκέτ.

Το Κέντρο Ελέγχου Γιοτ του Πουκέτ: Το PYCC θα σταθμεύσει επίσης στο Smart Pier για να εξυπηρετεί γιοτ από άλλες χώρες με συστήματα One Stop Service.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.