Ο οδηγός κατηγορεί τη βλάβη στο φρένο για το ατύχημα στο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός γλίτωσε τους τραυματισμούς όταν το φορτηγό του ανατράπηκε στο λόφο Patong και κατηγόρησε τη βλάβη του φρένου.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα την Παρασκευή (3 Νοεμβρίουrd) στο No. 4029 Road ( Kathu – Patong Road) στο λόφο Patong. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το φορτηγό σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και παραλίγο να ανατραπεί.

Ο οδηγός φορτηγού, ο κ. Somjit Tanaart, 59 ετών, από το Ubon Ratchathani, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, είπε στο Phuket Express ότι μετέφερε αντικείμενα για ξενοδοχεία. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσε στο Πουκέτ με πλοηγό GPS. Το φορτηγό παρουσίασε βλάβη στο φρένο πριν το φορτηγό γλιστρήσει προς τα πίσω στο λόφο και κολλήσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα σε μια καμπύλη κοντά στο Ναό των Τίγρης.

Το φορτηγό ανασύρθηκε αργότερα από γερανοφόρο φορτηγό πριν απομακρυνθεί από το δρόμο. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες καθώς προκλήθηκαν ζημιές σε κρατικές περιουσίες.

Παρόμοια ιστορία:

Ένας οδηγός και ο μικρός γιος του γλίτωσαν από σοβαρό τραυματισμό μετά από ανατροπή αυτοκινήτου στο λόφο Patong στο Kathu.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.