Δύο αναβάτες μοτοσικλετών επιβιώνουν εκπληκτικά αφού ο Sedan χάσει τον έλεγχο στο Rawai – VIDEO

Rawai -

Δύο αναβάτες μοτοσικλετών γλίτωσαν από οποιονδήποτε τραυματισμό, αφού ένα σεντάν έχασε τον έλεγχο μπροστά τους προτού χτυπήσει σε έναν πόλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Rawai, στο Mueang Phuket.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα νωρίς το πρωί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην οδό Wiset. Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο σεντάν που είχε προσκρούσει σε στύλο ρεύματος στην άκρη του δρόμου. Ένας άγνωστος οδηγός που είχε υποστεί διάφορα τραύματα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Το πλάνα CCTV δείχνει ότι το σεντάν οδηγούσε πίσω από δύο μοτοσικλέτες πριν χάσει τον έλεγχο και χτυπήσει σε έναν πόλο ηλεκτρικού ρεύματος μπροστά τους. Και οι δύο αναβάτες δεν χτυπήθηκαν παρά μια εκπληκτικά κοντινή κλήση.

Η αστυνομία του Chalong συνεχίζει την έρευνά της καθώς η κρατική περιουσία είχε υποστεί ζημιές από το ατύχημα και σχεδίαζε να μιλήσει με τον οδηγό του σεντάν όταν αναρρώσει από τα τραύματά τους.

Προειδοποίηση για γραφικό περιεχόμενο στο βίντεο CCTV παρακάτω.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.