Γυναίκα στο Πουκέτ κερδίζει το πρώτο βραβείο στην Ταϊλανδική Λοταρία, 24 εκατομμύρια μπατ συνολικά

Πουκέτ -

Μια γυναίκα στο Πουκέτ κέρδισε το πρώτο βραβείο στην ταϊλανδική λαχειοφόρο αγορά μέσω ψηφιακών εισιτηρίων, λαμβάνοντας έπαθλο 24 εκατομμυρίων μπατ.

Η κυρία Ντουάνγκ, 48 ετών, το επίθετο αποκρύπτεται, μια γυναίκα στο Πουκέτ, είχε τέσσερα ψηφιακά εισιτήρια πρώτου βραβείου στην εθνική λαχειοφόρο αγορά της Ταϊλάνδης, τα αποτελέσματα των οποίων ανακοινώθηκαν την 1η Νοεμβρίου 2023, λαμβάνοντας συνολικό έπαθλο 24 εκατομμυρίων μπατ.

Τα λαχεία της Εθνικής Ταϊλάνδης πωλούνται τόσο σε καταστήματα λαχειοφόρων αγορών όσο και ως ψηφιακά εισιτήρια από το Κυβερνητικό Γραφείο Λοταρίας (GLO) διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής «Pao Tang». Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται δύο φορές κάθε μήνα (την 1η και 16η κάθε μήνα). Ένα εισιτήριο για το πρώτο βραβείο στην κλήρωση αξίζει συνήθως περίπου 6 εκατομμύρια μπατ.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.