ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη ο άνδρας ύποπτος που βοήθησε να αποδράσει κρατούμενο στο Nakhon Si Thammarat

Ratchaburi –

Ένας άνδρας ύποπτος που βοήθησε έναν εξέχοντα κρατούμενο στο Nakhon Si Thammarat να δραπετεύσει από ένα νοσοκομείο και να αποφύγει την αστυνομία συνελήφθη ενώ ο ίδιος ο κρατούμενος βρίσκεται ακόμη σε φυγή.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η αστυνομία αναζητά έναν Ταϊλανδό κρατούμενο που δραπέτευσε ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Nakhon Si Thammarat. Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων προσφέρει 100,000 μπατ σε όποιον δώσει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη του δραπέτη κρατουμένου. Ο Διοικητής της Επαρχιακής Φυλακής Nakhon Si Thammarat και τρεις αξιωματικοί στη φυλακή μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Σωφρονιστικών Υπηρεσιών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για το πώς ο κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο και αν είχε βοήθεια.

Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων της Ταϊλάνδης αύξησε το ποσό της ανταμοιβής από 100,000 μπατ σε 1,000,000 μπατ για όποιον δίνει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη ενός επιφανούς δραπέτη κρατουμένου στη Νότια Ταϊλάνδη.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η Ειδική Μονάδα Hunuman είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν επιτυχώς τον κ. Suthiwat 'Norn' Khunnarong, 28 ετών, στο Ratchaburi. Η σύλληψη έγινε αφού το Επαρχιακό Δικαστήριο Nakhon Si Thammarat είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης στις 27 Οκτωβρίουth 2023.

Ο Νορν κατηγορείται ότι βοήθησε τον εξέχοντα κρατούμενο να δραπετεύσει. Ο Suthiwat φέρεται επίσης να παραδέχτηκε την κατηγορία, δηλώνοντας ότι ήταν ο οδηγός του κρατούμενου που δραπέτευσε. Ο Νορν οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Nakhon Si Thammrat για περαιτέρω νομικές ενέργειες και έρευνα.

Ο κρατούμενος, ο οποίος είναι μια εξέχουσα τοπική προσωπικότητα με επιρροή στη Νότια Ταϊλάνδη, παραμένει ελεύθερος με ανταμοιβή ενός εκατομμυρίου μπατ για τη σύλληψή του.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.