Δύο χελώνες βρέθηκαν νεκρές σε παραλίες στο Phang Nga

Phang Nga -

Δύο θαλάσσιες χελώνες βρέθηκαν νεκρές σε παραλίες στο Phang Nga.

Οι υπάλληλοι του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi Hat Thai Mueang είπαν στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής ότι δύο θαλάσσιες χελώνες βρέθηκαν νεκρές.

Το πρώτο βρέθηκε έξω από την περιοχή του εθνικού πάρκου. Η νεκρή χελώνα ήταν ακόμα νέα και είχε πλάτος 33 εκατοστά και μήκος 59 εκατοστά. Το φύλο του δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί. Δεν βρέθηκαν τραύματα στο εξωτερικό της χελώνας.

Η δεύτερη χελώνα βρέθηκε μέσα στην περιοχή του εθνικού πάρκου. Ήταν μια ενήλικη γυναίκα με πλάτος 54 εκατοστά και μήκος 102 εκατοστά.

Και οι δύο είχαν αρχίσει να αποσυντίθενται. Τους έθαψαν στις παραλίες.

Σχετικά άρθρα:

Μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή σε μια παραλία στο Cherng Talay πρόσφατα.

Ένα δελφίνι βρέθηκε νεκρό σε παραλία στο Κράμπι.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.