Η Ταϊλάνδη παραιτείται από τις τουριστικές βίζες για τη Ρωσία, την Ινδία και την Ταϊβάν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Από 1 Νοεμβρίου 2023 έως 30 Απριλίου 2024 για Ρώσους τουρίστες και από 10 Νοεμβρίου 2023 έως 10 Μαΐου 2024 για Ινδούς και Ταϊβανέζους τουρίστες.

Μπανγκόκ, 1 Νοεμβρίου 2023 – Η Ταϊλάνδη επεκτείνει την προσωρινή απαλλαγή από τη βίζα για τουρίστες από τη Ρωσία, την Ινδία και την Ταϊβάν ως μέρος της πολιτικής γρήγορης νίκης της κυβέρνησης για την τόνωση του τουρισμού κατά την υψηλή περίοδο.

Από σήμερα έως τις 30 Απριλίου 2024, οι κάτοχοι ρωσικών διαβατηρίων ή ταξιδιωτικών εγγράφων θα δικαιούνται απαλλαγή από τουριστική βίζα για 90 ημέρες διαμονής στην Ταϊλάνδη, από τις αρχικές 30 ημέρες.

Για τους πολίτες της Ινδίας και της Ταϊβάν, θα τους χορηγηθεί προσωρινή απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης για διαμονή 30 ημερών για τουριστικούς σκοπούς στην Ταϊλάνδη, με ισχύ από τις 10 Νοεμβρίου 2023 έως τις 10 Μαΐου 2024.

Τα τελευταία καθεστώτα θεώρησης κινήτρων για τουρίστες από τη Ρωσία, την Ινδία και την Ταϊβάν ακολούθησαν την προσωρινή απαλλαγή από την τουριστική βίζα που εφαρμόστηκε για τους τουρίστες από την Κίνα και το Καζακστάν, με ισχύ από τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.