Η αστυνομία κατέσχεσε 49,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η αστυνομία κατέσχεσε περισσότερα από 49,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν για πρώτη φορά τον κ. Pattanasak 'Pok', 42 ετών, στην οδό Poon Phon, στην υποπεριφέρεια Talad Nuea. Του κατασχέθηκαν περίπου 213 χάπια μεθόδου.

Είπε ότι αγόρασε τα ναρκωτικά από την κυρία Paradee 'Bum', 43. Συνελήφθη σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Poon Phon 9, στο Talad Nuea. Η αστυνομία συνέχισε την έρευνά της και της κατέσχεσε περίπου 2,688 χάπια μεθαμφεταμίνης. Είπε στην αστυνομία ότι πήρε τα ναρκωτικά από τον κ. Anon «Non», 43 ετών.

Η αστυνομία συνέχισε την έρευνά της και συνέλαβε τον κ. Νον σε ένα ξενοδοχείο στο Chao Fa Road στο Talad Nuea. Του κατασχέθηκαν 46,400 χάπια μεθόδου. Ο συνολικός αριθμός των χαπιών μεθαμφεταμίνης που κατασχέθηκαν ήταν 49,300, αξίας περίπου οκτώ εκατομμυρίων μπατ. Και οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.