Οδηγός τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση Sedan με πετρελαιοφόρο μέσα στην υπόγεια διάβαση του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια γυναίκα οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός της προτού προσκρούσει σε ένα ρυμουλκούμενο φορτηγό μέσα σε μια υπόγεια διάβαση στο Mueang Phuket.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα μέσα στην υπόγεια διάβαση Samkong στη νότια λωρίδα της υποπεριοχής Rassada στις 4:15 π.μ. της Πέμπτης (2 Νοεμβρίου).

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σεντάν που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές. Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν το κατεστραμμένο ρυμουλκούμενο πετρελαιοφόρα με τα μπροστινά δεξιά και τα πίσω δεξιά ελαστικά του να έχουν εκραγεί. Ο οδηγός σεντάν, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το όνομά του ή δήλωση στον Τύπο, υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Phonchai Hemkaew, 39 ετών, είπε στην αστυνομία του Πουκέτ ότι κατευθυνόταν από το Surat Thani για να παραδώσει πετρέλαιο στον κόλπο MaKham στο Wichit, στο Mueang Phuket. Όταν έφτασε στον τόπο του ατυχήματος δήλωσε ότι ο οδηγός του σεντάν έχασε τον έλεγχο πριν προσκρούσει στο φορτηγό του και στο φράγμα. Στη συνέχεια, το σεντάν συνθλίβεται από τους πίσω τροχούς του φορτηγού του.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για την εξέταση νομικών μέτρων και σχεδιάζει περαιτέρω συνέντευξη από τον οδηγό σεντάν.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.