Δελφίνι βρέθηκε νεκρό στην παραλία στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένα δελφίνι βρέθηκε νεκρό σε παραλία στο Κράμπι.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Than Bok Khorani κ. Siriwat Suebsai είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από έναν δήμαρχο του χωριού νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για το θλιβερό περιστατικό. Ντόπιοι ψαράδες βρήκαν ένα νεκρό δελφίνι στην παραλία Ao Muang στην περιοχή Ao Luek.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το νεκρό θηλυκό δελφίνι. Δεν βρέθηκαν τραύματα στο εξωτερικό του νεκρού δελφινιού. Είχε μήκος 2.37 μέτρα και βάρος 200 κιλά.

Το νεκρό δελφίνι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής για να βρεθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Μια νεκρή θαλάσσια χελώνα βρέθηκε επίσης πρόσφατα στο Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.