Αμερικανός βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο του Πουκέτ με κομμένο λαιμό, η έρευνα συνεχίζεται

Πουκέτ -

Ένας 35χρονος Αμερικανός βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Thalang με κομμένο λαιμό και η έρευνα για την πιθανή αιτία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αστυνομία του Cherng Talay ειδοποιήθηκε για το πτώμα από ένα μέλος του προσωπικού σε ξενοδοχείο στο Cherng Talay τη Δευτέρα (30 Οκτωβρίου). Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το πτώμα ενός 35χρονου Αμερικανού (το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας). Ανακαλύφθηκε χωρίς πουκάμισο με τέσσερα τραύματα στο λαιμό του. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν ανακαλυφθεί το σώμα του.

Τα πλάνα CCTV στο ξενοδοχείο δείχνουν ότι εθεάθη τελευταία φορά να μπαίνει στο δωμάτιο τέσσερις ημέρες πριν, στις 26 Οκτωβρίουth. Ένας φύλακας παρατήρησε μια άσχημη μυρωδιά να έβγαινε από το δωμάτιο. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μπήκε στο δωμάτιο, το οποίο ήταν ξεκλείδωτο και βρήκε το σώμα του. Το όνομα του ξενοδοχείου δεν δόθηκε κατόπιν αιτήματός τους.

Το σώμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vachira Phuket για να βρεθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.