ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Διοικητής Μετανάστευσης της Βασιλικής Ταϊλάνδης διέταξε καταστολή της «ξένης μαφίας» στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας εξέχων διοικητής της Βασιλικής Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης διέταξε την καταστολή της «ξένης μαφίας» στο Πουκέτ, αφού έξι αλλοδαποί, συμπεριλαμβανομένων Ινδών και Ρώσων υπηκόων, επιτέθηκαν σε αξιωματικούς μετανάστευσης.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Δύο αξιωματικοί μετανάστευσης τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν επίθεση από αλλοδαπό ενώ αναζητούσαν έναν διαφορετικό καταζητούμενο Ινδό σε βίλα στο Thalang.

Σε πολλούς αλλοδαπούς δόθηκε ισόβια απαγόρευση μετά από ένα περιστατικό που τραυματίστηκε αρκετούς αξιωματικούς μετανάστευσης όταν οι αλλοδαποί προσπάθησαν να εμποδίσουν τους αξιωματικούς μετανάστευσης να εκδώσουν ένταλμα έρευνας σε ένα ακίνητο για να αναζητήσουν και να συλλάβουν έναν καταζητούμενο Ινδό υπήκοο.

Οι αξιωματικοί συνέλαβαν συνολικά έξι αλλοδαπούς, συμπεριλαμβανομένου του κ. NIKHIL, Ινδού, για επίθεση σε αξιωματούχους Μετανάστευσης και εμπόδισή τους από την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν επίσης για παράταση της νόμιμης βίζας τους.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Αρχηγός του Βασιλικού Γραφείου Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης, Αντιστράτηγος Itthiphon Itthisarnronnachai, επισκέφθηκε το Πουκέτ μετά το περιστατικό. Έδωσε ενθάρρυνση στους αξιωματικούς επιβολής του νόμου που είχαν τραυματιστεί μετά από επίθεση από έξι Ινδούς άνδρες στο Thalang.

Ο Αντιστράτηγος Itthiphon είπε ότι οι αλλοδαποί που δεν σέβονται τους νόμους της Ταϊλάνδης πρέπει να απελαθούν ειδικά εάν είναι επιθετικοί και αποτελούν απειλή για τη χώρα. Ο Itthiphon πρόσθεσε ότι όλοι οι ξένοι εγκληματίες θα απομακρυνθούν από το Πουκέτ και την Ταϊλάνδη.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.