Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης προχωρά με παράταση των ωρών νυχτερινής ζωής σε ορισμένες περιοχές, η Πατάγια μπορεί να μείνει εκτός δοκιμής

Εθνικός-

Στις 30 Οκτωβρίου 2023, ο κ. Anutin Charnvirakul, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, αποκάλυψε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης μια παράταση του ωραρίου λειτουργίας χώρων διασκέδασης σε ορισμένες τουριστικές τοποθεσίες για την τόνωση του τουρισμού κατά την υψηλή περίοδο.

Περαιτέρω συζήτηση από το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης και το Υπουργείο Εσωτερικών θα ολοκληρωθεί έως τις 15 Δεκεμβρίου 2023, προτού παρουσιαστεί σε μελλοντική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για εξέταση και έγκριση της επέκτασης των υπηρεσιών ψυχαγωγίας. Οι περιοχές διασκέδασης σε ορισμένες τουριστικές περιοχές, που θα καθοριστούν, θα επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους έως τις 4:00 π.μ.

Η ανακοίνωση θα γίνει πριν από τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς ως μία από τις πολιτικές της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης από τον κ. Srettha Thavisin, τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης.

Ο Anutin πρόσθεσε ότι οι κανόνες θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά χωρίς αποτυχία: Όχι DUI, Όχι πυροβόλα όπλα, Χωρίς παράνομες ουσίες και Καμία υπηρεσία σε άτομα κάτω των 20 ετών. Η συνεργασία από κάθε τομέα, όπως η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης, οι χώροι διασκέδασης και οι επισκέπτες ήταν απαραίτητη για τη δημιουργία ευκαιριών εργασίας και τη δημιουργία εισοδήματος για την τοπική κοινότητα.

Επιπλέον, ο Anutin έδωσε έμφαση στις τουριστικές περιοχές σε 3 επαρχίες: Chiang Mai, Phuket και Bangkok ως πιλοτικές επαρχίες πριν προβεί σε νέες ανακοινώσεις για άλλες περιοχές στο μέλλον.

Δεν ήταν σαφές εάν η Pattaya, μια από τις μεγαλύτερες περιοχές νυχτερινής διασκέδασης στη χώρα, θα έμεινε δυνητικά εκτός δοκιμής, καθώς ο Anutin δεν κατονόμασε συγκεκριμένα τον δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Ωστόσο, οι τελικές ζώνες, τοποθεσίες και ώρες δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, τόνισε ο Anutin, και θα συζητηθούν πριν από τις 15 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι η Pattaya, το Koh Samui, το Koh Phangan ή άλλες περιοχές θα μπορούσαν ακόμα να συμπεριληφθούν.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.